Αυτοκόλλητα Αγίου Βαλεντίνου για βιτρίνες καταστημάτων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει…

Αυτοκόλλητα Αγίου Βαλεντίνου για Βιτρίνες Καταστημάτων.

Στο salestickers.gr σχεδιάσαμε και διαθέτουμε μια ποικιλία από Αυτοκόλλητα Αγίου Βαλεντίνου. Δες εδώ τα σχέδια μας!

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει…

Ναι, η ημέρα πλησιάζει όπου ο πλανήτης ετοιμάζεται να χαρεί την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου. Όπως και κάθε χρόνο, κρύβει έρωτα, ενθουσιασμό, σοκολάτες Lacta , αρκουδάκια, και πάνω από όλα την συζήτηση για το πόσο εμπορική η μη εμπορική είναι.

Είτε βρίσκεσαι στην κατηγορία ανθρώπων που την γιορτάζουν, είτε στην κατηγορία που την απεχθάνονται, είτε στην κατηγορία που απλά δε τους ενδιαφέρει, ένα πράγμα μόνο ισχύει πάντα. Οι τρομεροί τζίροι των εμπόρων από την 14η Φλεβάρη!

Η 14η Φεβρουαρίου αποτελεί μια ευκαιρία για τα καταστήματα να δουν αύξηση στα έσοδα τους μιας και είναι μια εμπορική γιορτή με τεράστια καταναλωτική κίνηση. Αυτό είναι κάτι που οποιοδήποτε κατάστημα δεν πρέπει να παραβλέψει.

Οι συμβουλές του salestickers.gr

Μην περιμένεις την 14η Φεβρουαρίου. Προχώρησε σε προωθητικές ενέργειες τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν κατά το διάστημα δηλαδή 1-14 Φεβρουαρίου. Οι περισσότεροι καταναλωτές δεν περιμένουν την ημέρα εκείνη για να προμηθευτούν τα δώρα τους.

Τραβήξτε τα βλέμματα και ώθησε τον κόσμο να έρθει στο κατάστημα σου, τόσο απλά, γρήγορα και οικονομικά με ένα αυτοκόλλητο στην τζαμαρία του καταστήματος.

Συνδύασε το προωθητικό σου μήνυμα με τις εκπτώσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Βάλε ένα αυτοκόλλητο με εκπτωτικό μήνυμα και θα δεις πως περισσότεροι πελάτες θα μπουν στο κατάστημα.

Εκπτωτικό Κουπόνι από το salestickers.gr για να αγοράσεις Αυτοκόλλητα Αγίου Βαλεντίνου.

Εκπτωτικό κουπόνι Αγίου Βαλεντίνου από το salestickers.gr
Εκπτωτικό Κουπόνι – Αυτοκόλλητα Αγίου Βαλεντίνου για βιτρίνες καταστημάτων

Αφού διάβασες όλο το άρθρο σειρά μας τώρα να σε ανταμείψουμε με μια έκπτωση στη συλλογή μας.

Το εκπτωτικό κουπόνι ισχύει για αγορές από τη συλλογή μας με τα Αυτοκόλλητα Αγίου Βαλεντίνου και χαρίζει μια έκπτωση 20%. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως τη 1η Φεβρουαρίου. Σκάναρε το Qr Code για περισσότερες πληροφορίες ή πάτησε εδώ.

Ακολούθησε μας στο instagram και facebook για να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα, μοναδικές προσφορές στα αυτοκόλλητα μας και νέα σχετικά με περιόδους εκπτώσεων και προσφορών ή συγκεκριμένων εορταστικών ημερών.