Χρησιμοποιούμε αυτοκόλλητα ματ βινύλια των εταιρειών Avery, 3M και Oracal.

Μπορεί να υπάρχει μια ελαφριά χρωματική απόκλιση στα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη σας και στα πραγματικά χρώματα του αυτοκόλλητου που θα παραλάβετε από το eshop μας. Αυτό εξαρτάται από το καλιμπράρισμα και τις ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή σας στα RGB χρώματα.

Φυσικά. Μπορείτε να μας καλέσετε στον αριθμό 2106033237 και να μας ζητήσετε να σας στείλουμε ένα χρωματολόγιο με εταιρεία ταχυμεταφορών. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει εσάς.

Οποιαδήποτε λεία επιφάνεια θα ήταν ιδανική για το αυτοκόλλητο σας.

Τα αυτοκόλλητα που χρησιμοποιούμε είναι 3ετίας. Αυτό σημαίνει πως θα διαρκέσουν στην τζαμαρία σας 3 χρόνια χωρίς να παρουσιάσουν αλλοιώσεις. Στην πράξη βέβαια θα κρατήσουν αρκετά χρόνια παραπάνω.

Η τοποθέτηση των αυτοκόλλητων για εκπτώσεις - προσφορές σε μια βιτρίνα καταστήματος είναι πολύ εύκολη. Δείτε τους τρόπους εφαρμογής για πληροφορίες σχετικά με την επικόλληση τους.

Η τοποθέτηση μικρών αυτοκόλλητων είναι πραγματικά πολύ απλή και μπορεί να γίνει από εσάς χωρίς δυσκολία. Σε περίπτωση που θα θέλατε η τοποθέτηση να γίνει από εμάς σας σημειώνουμε πως η χρέωση της υπηρεσίας ανέρχεται μεταξύ 35-55 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, ανάλογα και με την περιοχή που βρίσκεστε.

Οι πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, χρήση πιστωτικής κάρτας ή τραπεζική κατάθεση. Όλες οι αποστολές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται με εταιρείες ταχυμεταφορών ή με τα ΕΛΤΑ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο μενού Πληρωμή & Αποστολή.

Επισκεφτείτε το μενού Πληρωμή & Αποστολή για να δείτε αναλυτικά τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχει επιλεγεί.

Εφόσον η παραγγελία σας γίνει την Πέμπτη μετά τις 14:00 θα παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών την Παρασκευή και κανονικά θα σας παραδοθεί την Δευτέρα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει παράδοση το Σάββατο υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 3 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σημειώστε στα σχόλια της παραγγελίας σας, πως επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο.

Μπορείτε να μας καλέσετε στον αριθμό 210 60 33 237 από τις 14.00 έως τις 17.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου, ώστε να προχωρήσετε σε παραγγελία.

Ναι, όλες οι αναγραφόμενες τιμές στην σελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου μπορείτε να μας το αναφέρεται στα σχόλια κατά τη διαδικασία παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που κατά τη διαδικασία εγγραφής δεν έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία για την τιμολόγηση της παραγγελίας σας, αυτή θα σταλεί με απόδειξη λιανικής πώλησης.

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει μόνο όταν η παραγγελία δεν έχει τιμολογηθεί και σταλεί. Για να γίνει ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να είναι σε κατάσταση Επεξεργασίας στο λογαριασμό σας. Σε αυτή την περίπτωση για ακύρωση της παραγγελίας καλέστε στο 210 6033237. Αν η παραγγελία είναι σε κατάσταση Προς Αποστολή ή Εστάλη τότε δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

Αν παραλάβετε προϊόν το οποίο είναι ελαττωματικό τότε πρέπει να επικοινωνήσετε στο 2106033237. Θα πρέπει να μας στείλετε το ελαττωματικό προϊόν στην Έδρα μας Ψαρρών 12, Παλλήνη, Τ.Κ. 153 51, Αττική. Εφόσον επιβεβαιωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος, εμείς θα αντικαταστήσουμε δωρεάν το συγκεκριμένο προϊόν σε χρόνο αντίστοιχο της διαθεσιμότητας του προϊόντος.

Τα περισσότερα αυτοκόλλητα εκπτώσεων - προσφορών παράγονται κατά παραγγελία, σε επιλεγμένα χρώματα και με επιλογή κειμένου από εσάς. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει επιστροφή τους.

Συνήθως στην εσωτερική πλευρά κολλούνται αυτοκόλλητα που θα παραμείνουν στην τζαμαρία αρκετό χρονικό διάστημα ή μόνιμα, ώστε να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες ή σε περιπτώσεις όπου φοβάστε την τυχόν καταστροφή τους από περαστικούς ή ανταγωνιστές σας. Η εφαρμογή του αυτοκόλλητου από την εσωτερική πλευρά της βιτρίνας απαιτεί παραπάνω προσοχή, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλό. Για αναλυτικές οδηγίες επισκεφτείτε το μενού Τρόποι Εφαρμογής.

Ναι, αλλά μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Βεβαίως μπορούμε να φτιάξουμε τα αυτοκόλλητα μας σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Μπορείτε να μας καλέσετε στον αριθμό 210 6033237 ή να μας στείλετε ένα email αναφέροντας μας τον κωδικό του προϊόντος, το χρώμα και την διάσταση που επιθυμείτε, ώστε να σας στείλουμε την προσφορά μας.

Φυσικά. Αν έχετε μια ιδέα για ένα αυτοκόλλητο που θέλετε να φτιάξετε μπορείτε να μας καλέσετε στον αριθμό 210 6033237 από τις 14.00 έως τις 17.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και να την συζητήσουμε.

Η διαδικασία αγοράς των προϊόντων μας μέσω Internet είναι πολύ απλή. Εάν δεν έχετε εμπειρία όμως σε αγορές μέσω Internet, ίσως δυσκολευτείτε σε ορισμένα σημεία, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία και μέσω τηλεφώνου καλώντας μας στον αριθμό 210 60 33 237 από τις 14.00 έως τις 17.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου . Για αναλυτικές οδηγίες πατήστε το μενού Πληρωμή & Αποστολή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω e-mail στο info@salestickers.gr ή στον αριθμό 2106033237.