Χειμερινές Εκπτώσεις 2021 - Νέα Αυτοκόλλητα Εκπτώσεων
Χειμερινές Εκπτώσεις – Νέα Αυτοκόλλητα Εκπτώσεων

Χειμερινές Εκπτώσεις 2021 – Νέα Αυτοκόλλητα Εκπτώσεων

Οι χειμερινές εκπτώσεις του 2021 ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα στις 11 Ιανουαρίου 2021. Προετοιμαστείτε για αυτές και διαλέξτε το αυτοκόλλητο που σας ταιριάζει για τη σήμανση στην βιτρίνα του καταστήματος σας.

Στο salestickers.gr εμπλουτίσαμε τη συλλογή μας με νέα αυτοκόλλητα για τη την περίοδο εκπτώσεων και προσφορών, με χειμωνιάτικο άρωμα.

  • Αυτοκόλλητα εκπτώσεων με κείμενο και ποσοστό %
  • Αυτοκόλλητα εκπτώσεων minimal μόνο με τη φράση winter sale
  • Αυτοκόλλητα εκπτώσεων μονόχρωμα και διάφανα, ώστε να μη κρύβουν τη βιτρίνα
  • Αυτοκόλλητα χρωματιστά με ψηφιακή εκτύπωση βινυλίου
  • Αυτοκόλλητα με χειμωνιάτικο άρωμα

Δείτε εδώ τη συλλογή μας στα χειμερινά αυτοκόλλητα εκπτώσεων:Αυτοκόλλητα Εκπτώσεων για βιτρίνες καταστημάτων.

Στο salestickers.gr δημιουργούμε συνεχώς νέα και πρωτότυπα σχέδια για τη προβολή και σήμανση εκπτώσεων και προσφορών για βιτρίνες καταστημάτων.

Ακολούθησε μας στο instagram και facebook για να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα, μοναδικές προσφορές στα αυτοκόλλητα μας και νέα σχετικά με περιόδους εκπτώσεων και προσφορών ή συγκεκριμένων εορταστικών ημερών.

Custom made Αυτοκόλλητα Βιτρίνας – Μόνο για εσάς!

Στο salestickers.gr διαθέτουμε μια 10ετή εμπειρία στις σημάνσεις βιτρίνας για κάθε τύπο καταστήματος. Αν δεν βρείτε το κατάλληλο σχέδιο για τη βιτρίνα ανάμεσα στις συλλογές μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήστε μαζί μας!

Χειμερινές Εκπτώσεις – Αυτοκόλλητα Εκπτώσεων.

Δημιουργούνται συνήθως από έτοιμο χρωματισμένο βινύλιο το οποίο κόβεται περιμετρικά ανάλογα με το σχέδιο του κάθε αυτοκόλλητου. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει φόντο και δεν κρύβει τη βιτρίνα σας όσο και μεγάλο να είναι.

Η τοποθέτηση τους μπορεί να γίνει με ευκολία από τον καθένα και αφαιρούνται εύκολα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας στο τζάμι της βιτρίνας.

Τα περισσότερα αυτοκόλλητα εκπτώσεων παράγονται από εμάς και παραδίδονται σε εταιρεία ταχυμεταφορών εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, από τη στιγμή της παραγγελία τους.

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με το φόρτο εργασίας της εταιρεία κούριερ της περιοχής σας καθώς και με τον προορισμό αποστολής (πχ ο χρόνος αυξάνεται προς περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες ή εκτός πόλεως).

Συνήθως παραδίδεται στον παραλήπτη σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.