Χειμερινές Εκπτώσεις 2021 - Αυτοκόλλητα για βιτρίνες καταστημάτων κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων
Χειμερινές Εκπτώσεις 2021

Χειμερινές εκπτώσεις 2021.

Πότε αρχίζουν και πόσο διαρκούν;

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι Χειμερινές Εκπτώσεις 2021 αρχίζουν την δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και λήγουν το τέλος Φεβρουαρίου

Ως εκ τούτου οι Χειμερινές Εκπτώσεις 2021 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 και θα λήξουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Αυτή τη στιγμή οι αγορές από καταναλωτές μπορούν να γίνουν μόνο με ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες, και μόνο από τα καταστήματα που διαθέτουν e-shop.

Αυτό συμβαίνει καθώς η δυνατότητα του click away έχει αρθεί για το διάστημα που βρίσκεται σε ισχύ το αυστηρότερο lockdown (δηλαδή έως τουλάχιστον τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021), όπου και αναμένεται να αρθεί.

Τι πρέπει να προσέχουν οι έμποροι και οι υπεύθυνοι των εμπορικών καταστημάτων κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων:

1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς και νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική

2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική.  Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι

3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.

Βρείτε στο salestickers.gr μια μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα εκπτώσεων για τις Χειμερινές Εκπτώσεις 2021

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και ανακαλύψτε αυτοκόλλητα που θα τραβήξουν τα βλέμματα των καταναλωτών στη βιτρίνα σας.

Χειμερινές Εκπτώσεις 2021. Αυτοκόλλητα Εκπτώσεων και Προσφορών για βιτρίνες καταστημάτων.

Στο salestickers.gr δημιουργούμε συνεχώς νέα, πρωτότυπα σχέδια και αυτοκόλλητα για την προβολή και σήμανση εκπτώσεων και προσφορών για βιτρίνες καταστημάτων.

Δες εδώ μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε αυτοκόλλητα βιτρίνας για τις ημέρες των εκπτώσεων και προσφορών!

Ακολούθησε μας στο instagram και facebook για να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα, μοναδικές προσφορές στα αυτοκόλλητα μας και τα νέα από τον κόσμο του salestickers.gr.