Όροι Χρήσης

Το www.salestickers.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης αυτοκόλλητων για βιτρίνες καταστημάτων της εταιρείας Vinylize Wall Deco, που εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής, οδός Ψαρρών 12, Τ.Κ. 153 51. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.salestickers.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Όροι
Η Vinylize Wall Deco διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

2. Πνευματικά δικαιώματα
Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Viylize Wall Deco στον τομέα των αυτοκόλλητων για βιτρίνες καταστημάτων. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Vinylize Wall Deco και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Vinylize Wall Deco ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

3. Ασφάλεια
Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας προστατεύονται από το σύστημα συναλλαγών του Paypal (Verisign Secured). H Vinylize Wall Deco δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κατά την παραγγελία ούτε αυτά ζητούνται κατά την εγγραφή σας στο www.salestickers.gr.

4. Τρόποι πληρωμής
• Αντικαταβολή μετρητοίς. Ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμο της παραγγελίας στον μεταφορέα που παραδίδει τα προϊόντα. Στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής δεν υπάρχει επιβάρυνση.
• Πιστωτική κάρτα μέσω της πλατφόρμας Paypal
• Προεξόφληση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής επισκεφτείτε το μενού Πληρωμή & Αποστολή.

5. Τρόποι και έξοδα Αποστολής
Όλες οι αποστολές αξίας € 50 (αξία παραγγελίας συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και άνω έχουν δωρεάν έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα (αποστολή με εταιρεία Courier & παραλαβή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες). Για παραγγελίες κάτω των € 50 τα έξοδα αποστολής έχουν ως εξής:

• Για αποστολές στην Ελλάδα με εταιρεία courier η χρέωση είναι € 4,00
• Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ η χρέωση είναι € 4,00

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών από την έδρα μας, μόνο κατόπιν συνεννόησης.

6. Χρόνος παράδοσης:
Αποστολές με εταιρεία Courier: Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων κυμαίνεται από 24 έως 48 ώρες εφόσον η παραγγελία εισαχθεί στο eshop μέχρι τις 17:00 μμ. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων από τις συγκεκριμένες εταιρείες κούριερ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους παράδοσης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ACS ή της Γενικής Ταχυδρομικής.

Αποστολές με ΕΛΤΑ: Οι χρόνοι παράδοσης με τα ΕΛΤΑ ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό παράδοσης. Συνήθως για αποστολές εντός Αττικής οι αποστολές παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που κατοικείτε σε απομακρυσμένη περιοχή, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στον χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων από τα ΕΛΤΑ.

7. Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει μόνο όταν η παραγγελία δεν έχει τιμολογηθεί και σταλεί. Για να γίνει ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να είναι σε κατάσταση Επεξεργασίας στο λογαριασμό σας. Σε αυτή την περίπτωση για ακύρωση της παραγγελίας καλέστε στο 210 60 33 237. Αν η παραγγελία είναι σε κατάσταση Προς Αποστολή ή Εστάλη τότε δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

8. Μη παραλαβή Παραγγελίας
Σε περίπτωση που παραγγείλετε ένα προϊόν και δεν γίνει παραλαβή της παραγγελίας λόγω απουσίας του παραλήπτη τότε χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας και θα πρέπει να καταχωρήστε νέα παραγγελία για να παραλάβετε τα προϊόντα σας.

9. Ελαττωματικά προϊόντα
Αν παραλάβετε προϊόν το οποίο είναι ελαττωματικό τότε πρέπει να επικοινωνήσετε στο 2106033237. Θα πρέπει να μας στείλετε το ελαττωματικό προϊόν στην Έδρα μας Ψαρρών 12, Παλλήνη, Τ.Κ. 153 51, Αττική. Εφόσον επιβεβαιωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος, εμείς θα αντικαταστήσουμε δωρεάν το συγκεκριμένο προϊόν σε χρόνο αντίστοιχο της διαθεσιμότητας του προϊόντος.

10. Καταχώρηση Παραγγελίας από κλεμμένη πιστωτική κάρτα
Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας εκτελούνται μέσα από ιστοσελίδα του Paypal η οποία διαθέτει τα πιο σύγχρονα πιστοποιητικά ασφαλείας συναλλαγών. H Vinylize Wall Deco δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κατά την παραγγελία ούτε αυτά ζητούνται κατά την εγγραφή σας στο Sale Stickers Shop. Σε περίπτωση που γίνει αγορά προϊόντων με πιστωτική κάρτα ανήκει σε εσάς αλλά έχει κλαπεί, η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για την χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

11. ΦΠΑ
Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συμπεριλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Η προσαρμογή των τιμών για περιοχές με μειωμένο ΦΠΑ (16%) γίνεται στο στάδιο πληρωμής εφόσον κατά την δημιουργία του λογαριασμού σας έχετε επιλέξει φορολογική κλάση μειωμένου ΦΠΑ.

12. Σύμβαση Χρήσης
Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτύου παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο Δίκτυο. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτύου. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του Δικτύου. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του Δικτύου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

13. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του Δικτύου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του Δικτύου και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το Δίκτυο, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

14. Ευθύνη επισκέπτη / χρήστη
Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτύου αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο Δίκτυο από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

15. Περιορισμός ευθύνης Δικτύου
Τα περιεχόμενα του Δικτύου παρέχονται “όπως ακριβώς είναι” χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το Δίκτυο αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Το Δίκτυο δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το Δίκτυο δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές “servers” μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς “υιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το Δίκτυο δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το Δίκτυο.

16. Αποκλεισμός νομικών συμβουλών
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο Δίκτυο αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του Δικτύου και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως νομικές συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε τέτοια σχέση μεταξύ δικηγόρου και πελάτη ή προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το Δίκτυο αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του Δικτύου, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

17. “Δεσμοί” (links) προς άλλα sites
Το Δίκτυο δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το Δίκτυο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

18. “Δεσμοί” (links) προς το Δίκτυο
“Δεσμοί” προς το Δίκτυο επιτρέπονται μόνο προς την κεντρική σελίδα του και όχι προς τις σελίδες που έχουν (ενδεχομένως) κωδικό πρόσβασης, εκτός αν υπάρχει αντίθετη ρητή συμφωνία μεταξύ του Δικτύου και του παραπέμποντος σε αυτό φορέα. Εξάλλου, οι “δεσμοί” αυτοί πρέπει να δημιουργούνται μόνο μέσω hyperlinks και όχι μέσω εικόνων.

19. Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Το Δίκτυο παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών. Το Δίκτυο δεν ευθύνεται για την ποιότητα των αγαθών που αποκτώνται μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου και η συναλλαγή δεσμεύει αποκλειστικά τον επισκέπτη/χρήστη και την εταιρεία παροχής αγαθών ή υπηρεσιών. Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμπλακεί το Δίκτυο σε σχετική δικαστική διαφορά που προκύπτει από τη συναλλαγή αυτή.

20. Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του Δικτύου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του Δικτύου και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.