Αυτοκόλλητα Click in Shop / Αυτοκόλλητα Click Away / Αυτοκόλλητα εκπτώσεων για βιτρίνες καταστημάτων
Click in Shop Αυτοκόλλητα για βιτρίνες

Click in Shop Αυτοκόλλητα για βιτρίνες

Στο salestickers.gr δημιουργήσαμε μια ποικιλία σχεδίων για τη σήμανση του Click in Shop με Αυτοκόλλητα για βιτρίνες καταστημάτων.

Περιμένοντας με κομμένη την ανάσα, αλλά θεωρώντας τη σχεδόν βέβαιη την ανακοίνωση για το ξεκλείδωμα της αγοράς, την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το click in shop.


Δείτε εδώ τα νέα μας αυτοκόλλητα Click in ShopΑυτοκόλλητα Εκπτώσεων για βιτρίνες καταστημάτων.

Στο salestickers.gr δημιουργούμε συνεχώς νέα και πρωτότυπα σχέδια για τη προβολή και σήμανση εκπτώσεων και προσφορών για βιτρίνες.

Ακολούθησε μας στο instagram και facebook για να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα, μοναδικές προσφορές στα αυτοκόλλητα μας και νέα.

Custom made Αυτοκόλλητα Βιτρίνας – Μόνο για εσάς!

Στο salestickers.gr διαθέτουμε μια πολυετή εμπειρία στις σημάνσεις βιτρίνας για κάθε τύπο καταστήματος.

Αν δεν βρείτε το κατάλληλο σχέδιο για τη βιτρίνα στις συλλογές μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήστε μαζί μας!

Αυτοκόλλητα για βιτρίνες.

Δημιουργούνται συνήθως από έτοιμο χρωματισμένο βινύλιο το οποίο κόβεται περιμετρικά ανάλογα με το σχέδιο του κάθε αυτοκόλλητου.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει φόντο και δεν κρύβει τη βιτρίνα σας όσο και μεγάλο να είναι.

Η τοποθέτηση τους μπορεί να γίνει με ευκολία από τον καθένα και αφαιρούνται εύκολα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας στο τζάμι της βιτρίνας.

Τα αυτοκόλλητα εκπτώσεων παράγονται από εμάς και παραδίδονται σε εταιρεία ταχυμεταφορών εντός 1-2 ημερών, από τη παραγγελία τους.

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με το φόρτο εργασίας της εταιρεία κούριερ της περιοχής σας καθώς και με τον προορισμό αποστολής.

Συνήθως παραδίδεται στον παραλήπτη σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.